Educatie merken

Adviesmerken Orthica en AOV

Orthica en AOV bestaan al meer dan 25 jaar op de Nederlandse markt. De merken Orthica en AOV hebben hun eigen educatieprogramma’s die in sommige gevallen in samenwerking met Stichting Orthomoleculaire Educatie worden georganiseerd. In de Educatiekalender vindt u een actueel overzicht van alle activiteiten van zowel Stichting Orthomoleculaire Educatie, als de merken AOV en Orthica.

Kind eet aardbeien

Orthomoleculaire Kennisdagen (van AOV)

AOV organiseert, onder auspiciën van SOE, meerdere keren per jaar op verschillende locaties door Nederland “Orthomoleculaire Kennisdagen”. Deze Kennisdagen zijn geaccrediteerde bijscholingen speciaal voor de natuurgeneeskundig artsen en therapeuten. Tijdens deze Orthomoleculaire Kennisdagen wordt een onderwerp uitgediept. Kijk hier voor het actuele educatieoverzicht.

Expert Clinics (van Orthica)

Orthica organiseert, onder auspiciën van SOE, “Expert Clinics”. Deze Expert Clinics zijn bedoeld voor gezondheidsprofessionals die beschikken over gedegen basiskennis van voeding en suppletie.  Kijk hier voor het actuele educatieoverzicht.

Webinars 

In samenwerking met Orthica en AOV organiseert Stichting Orthomoleculaire Educatie geregeld gratis webinars. Kijk voor in de Educatiekalender een actueel overzicht.