Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Educatie merken

Adviesmerken Orthica en AOV

Orthica en AOV bestaan al meer dan 25 jaar op de Nederlandse markt. De merken Orthica en AOV hebben hun eigen educatieprogramma’s die in sommige gevallen in samenwerking met Stichting Orthomoleculaire Educatie worden georganiseerd. In de Educatiekalender vindt u een actueel overzicht van alle activiteiten van zowel Stichting Orthomoleculaire Educatie, als de merken AOV en Orthica.

Kind eet aardbeien

Kennisdagen (van AOV)

AOV organiseert meerdere keren per jaar op verschillende locaties door Nederland “Kennisdagen”. Deze Kennisdagen zijn geaccrediteerde bijscholingen speciaal voor de natuurgeneeskundig artsen en therapeuten. Tijdens deze Kennisdagen wordt een onderwerp uitgediept. Kijk hier voor een actueel overzicht en meer informatie over de Kennisdagen van AOV.

Expert Clinics (van Orthica)

Orthica organiseert in het voorjaar en najaar “Expert Clinics”. Deze Expert Clinics worden in samenwerking met Stichting Orthomoleculaire Educatie georganiseerd voor gezondheidsprofessionals die beschikken over gedegen basiskennis van voeding en suppletie.  Kijk hier voor een actueel overzicht en meer informatie over de Expert Clinics van Orthica.

Webinars (van Orthica en AOV)

Zowel Orthica als AOV organiseren geregeld gratis webinars. Kijk voor een actueel overzichten en meer informatie over de webinars op de site van Orthica en AOV.