Ademruimte: ondersteun de luchtwegen en het immuunsysteem

Spreker

Lianne Weggemans

Lianne Weggemans

45 minuten

Webinar terugkijken

Komt u als professional regelmatig in contact met klanten of cliënten met allergische rhinitis: een allergische reactie van de luchtwegen op inhalatieallergenen? Het komt namelijk veel voor: ongeveer 10 tot 20% van de bevolking heeft hiermee te maken. Mensen met allergische rhinitis kunnen onder andere gevoelig zijn voor pollen, huisdieren en/of huisstofmijt. Dit kan een behoorlijke negatieve invloed hebben op de kwaliteit van leven. Specifieke nutriënten en bio-actieve stoffen kunnen een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van de luchtwegen, het immuunsysteem en de darm. 

In dit webinar duiken we onder andere dieper in de voedingsstoffen die gunstige effecten kunnen hebben voor cliënten met allergische rhinitis. Tijdens het webinar behandelen we:

  • De laatste wetenschappelijke inzichten over prevalentie, oorzaken en achterliggende mechanismen van allergische rhinitis;
  • Hoe de ondersteuning van de darm kan bijdragen aan een verzachtende werking op de luchtwegen en het immuunsysteem;
  • De werkingsmechanismen van uitgelichte nutriënten, onderbouwd met wetenschappelijke studies.

Dit webinar geeft u de tools en kennis om op professioneel niveau een persoonlijk advies te formuleren voor uw cliënten of klanten met allergische rhinitis.